Gıda Güvenliği Eğitimi Gerçekleştirildi
Bartın Meslek Yüksekokulu Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü ile Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu işbirliğinde gıda güvenliği eğitimi düzenlenmiştir. Eğitimi Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu As Başkanı Hüdaverdi AKGÜN tarafından verildi. Eğitimde Gıda Güvenliğinde Temel Kavramlar ve Tehlikeler, Tedarik, Mal Kabul ve Depolama Süreçlerinde Gıda Güvenliği ve Personel Eğitimi ve Hijyeni konuları ele alındı.Eğitime meslek yüksekokulu müdürü Doç. Dr. Ayşe GENÇ LERMi, yüksekokulunda görev yapan öğretim üyeleri ve üniversite öğrencileri katılım sağladı. Eğitimin sonunda katılımcılara sertifika verildi. Son olarak Hudaverdi AKGÜN’E müdürüz Doç. Dr. Ayşe GENÇ LERMi tarafında teşekkür belgesi ve otel lokanta ve ikram hizmetleri bölüm başkanı Öğr. Gör. Dr. Çağrı SÜRÜCÜ tarafından plaket takdim edilerek eğitim tamamlandı.