image/svg+xml
image/svg+xml

Gıda Güvenliği Eğitimi Gerçekleştirildi

Bartın Meslek Yüksekokulu Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü ile Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu işbirliğinde gıda güvenliği eğitimi düzenlenmiştir. Eğitimi Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu As Başkanı Hüdaverdi AKGÜN tarafından verildi. Eğitimde Gıda Güvenliğinde Temel Kavramlar ve Tehlikeler, Tedarik, Mal Kabul ve Depolama Süreçlerinde Gıda Güvenliği ve Personel Eğitimi ve Hijyeni konuları ele alındı.

Eğitime meslek yüksekokulu müdürü Doç. Dr. Ayşe GENÇ LERMi, yüksekokulunda görev yapan öğretim üyeleri ve üniversite öğrencileri katılım sağladı. Eğitimin sonunda katılımcılara sertifika verildi. Son olarak Hudaverdi AKGÜN’E müdürüz Doç. Dr. Ayşe GENÇ LERMi tarafında teşekkür belgesi ve otel lokanta ve ikram hizmetleri bölüm başkanı Öğr. Gör. Dr. Çağrı SÜRÜCÜ tarafından plaket takdim edilerek eğitim tamamlandı.
  • Sınıf ve Bölüm Öğrenci Temsilcileriyle Toplantı (2023-2024 Bahar)

  • 2023-2024 Bahar Dönemi Vize Öncesi Akademik Danışmanlık Toplantıları Yapıldı

  • Öğr. Gör. Dr. Gökhan EMİR'in "Türkiye'deki İllerin Turizm Arz Kaynakları (Gezilecek Turistik Yerler)" kitabı yayımlandı

  • 2023-2024 Güz Dönemi Final Sınavları Öncesi Akademik Danışmanlık Toplantıları Yapıldı

  • 2023-2024 Güz Dönemi Vize Öncesi Akademik Danışmanlık Toplantıları Yapıldı

  • Gıda Güvenliği Eğitimi Gerçekleştirildi

  • 2023 - 2024 Akademik Yılı Güz Dönemi Oryantasyon Eğitimi Gerçekleştirildi

  • Danışma Kurulu Üyesi ve Sınıf Temsilcileri ile Bölüm Kurulu Toplantısı Yapıldı

  • 1. Sınıf ve 2. Sınıf Öğrencileriyle 2. Akademik Danışmanlık Toplantısı Gerçekleştirildi (2023-3)

  • 1. Sınıf ve 2. Sınıf Öğrencileriyle Danışmanlık Toplantısı Gerçekleştirildi (2023-2)