image/svg+xml
image/svg+xml

Öğrencilerimiz Gastronomi Eğitimine katıldı

Bölümümüz öğrencilerinden Damla TAŞPINAR ve Damla ÖZDEMİR, Bartın İl Özel İdaresinin " Güzelcehisar Turizm Köyü Altyapısını Güçlendiriyor" projesi kapsamında Bartın Profesyonel Aşçılar ve Pastacılar Derneği tarafından düzenlenen Bartın Mutfağı ve Tanıtım etkinliğine katılmıştır. Etkinlikte Bartın Mutfağının yöresel ürünleri hazırlanılarak tanıtımı yapılmıştır. Ayrıca bölümümüz öğretim elemanları Öğr. Gör. Dr. Gökhan EMİR ve Öğr. Gör. Çağrı SÜRÜCÜ Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu As Başkanı Hüdaverdi AKGÜN ile birlikte Güzelcehisar Gastronomi Merkezini ziyaret etmişlerdir.
  • Sınıf ve Bölüm Öğrenci Temsilcileriyle Toplantı (2023-2024 Bahar)

  • 2023-2024 Bahar Dönemi Vize Öncesi Akademik Danışmanlık Toplantıları Yapıldı

  • Öğr. Gör. Dr. Gökhan EMİR'in "Türkiye'deki İllerin Turizm Arz Kaynakları (Gezilecek Turistik Yerler)" kitabı yayımlandı

  • 2023-2024 Güz Dönemi Final Sınavları Öncesi Akademik Danışmanlık Toplantıları Yapıldı

  • 2023-2024 Güz Dönemi Vize Öncesi Akademik Danışmanlık Toplantıları Yapıldı

  • Gıda Güvenliği Eğitimi Gerçekleştirildi

  • 2023 - 2024 Akademik Yılı Güz Dönemi Oryantasyon Eğitimi Gerçekleştirildi

  • Danışma Kurulu Üyesi ve Sınıf Temsilcileri ile Bölüm Kurulu Toplantısı Yapıldı

  • 1. Sınıf ve 2. Sınıf Öğrencileriyle 2. Akademik Danışmanlık Toplantısı Gerçekleştirildi (2023-3)

  • 1. Sınıf ve 2. Sınıf Öğrencileriyle Danışmanlık Toplantısı Gerçekleştirildi (2023-2)