Öğrencilerimize Yetenek Kapısı Platformu ve Batı Karadeniz Kariyer Fuarı ile ilgili bilgilendirme yapıldı

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı koordinasyonunda düzenlenen ve geçtiğmiz yıl Kovid-19 salgını sebebiyle iptal edilen 'Yetenek Her Yerde - Bölgesel Kariyer Fuarlarının' 2022 yılı içinde 11 bölgede devam etmesine karar verilmiştir. Bartın Üniversitesi'nin de paydaş olarak yer aldığı Batı Karadeniz Kariyer Fuarı Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) ev sahipliğinde on beş üniversitenin paydaş katılımları ile 25 - 26 Mart 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Bu kapsamda Yükseokulumuz Öğrenci ve Mezunlarla İletişim Komisyonu Başkanı Öğr.Gör.Esra Akay TİRYAKİOĞLU tarafından bölümümüz öğrencilerine Yetenek Kapısı Platformu (yetenekkapısı.org) kayıt işlemleri anlatılarak, öğrenci ve mezunların kariyer gelişimleri için oldukça önemli olan ve birçok firma ile tanışarak iş ve staj imkânları yakalayabilecekleri Batı Karadeniz Kariyer Fuarı ile ilgili bilgiler verilmiştir.
  • Sınıf ve Bölüm Öğrenci Temsilcileriyle Toplantı (2023-2024 Bahar)

• 2023-2024 Bahar Dönemi Vize Öncesi Akademik Danışmanlık Toplantıları Yapıldı

• Öğr. Gör. Dr. Gökhan EMİR'in "Türkiye'deki İllerin Turizm Arz Kaynakları (Gezilecek Turistik Yerler)" kitabı yayımlandı

• 2023-2024 Güz Dönemi Final Sınavları Öncesi Akademik Danışmanlık Toplantıları Yapıldı