Ortak Zorunlu Dersler - 2023-2024 Güz Dönemi Mazeret Sınavları Hakkında

Değerli Öğrencilerimiz,

TDİ 101 - Türk Dili - I dersinin mazeret sınavı 7 Aralık 2023 Perşembe günü, Ağdacı Kampüsü Sağlık Bilimleri Fakültesi Binası, 1. Kat, SBF 117 (ED-K1-3) no'lu sınıfta, saat 10:30’da, yüz yüze olarak yapılacaktır.

ATA 101 - Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi - I dersinin mazeret sınavı ise 7 Aralık 2023 Perşembe günü, Ağdacı Kampüsü Sağlık Bilimleri Fakültesi Binası, 1. Kat, SBF 117 (ED-K1-3) no'lu sınıfta, saat 11.30'da, yüz yüze olarak yapılacaktır.

Mazeret sınavı, ara sınava geçerli bir nedenle giremeyen bir öğrencinin, belirlenen süre içerisinde (27 Kasım - 1 Aralık 2023) bir dilekçe ile beyan ettiği mazeretinin ilgili birim yönetim kurulunca kabul edilmesi üzerine yapılan sınavdır. Bu nedenle mazeret sınavına girmek isteyen öğrencilerin birimlerinin öğrenci işlerine dilekçe vermeleri gerekmektedir. Mazereti kabul edilen öğrencilerin bilgileri, öğrencisi olduğunuz birim tarafından gönderilmektedir. Birimine başvurmayıp dilekçe vermeyen öğrenciler mazeret sınavına giremezler.