YDİ 101-Yabancı Dil İngilizce I Mazeret Sınavı 7 Aralık Perşembe 2023

Değerli Öğrencilerimiz,

YDİ 101- Yabancı Dil İngilizce I dersinin mazeret sınavı 7 Aralık 2023 Perşembe günü Ağdacı Kampüsü Sağlık Bilimler Fakültesi Binası 1. Kat SBF 117 (ED-K1-3) nolu sınıfta saat 12:30’da yüz yüze olarak yapılacaktır.

Mazeret sınavı, ara sınava geçerli bir nedenle giremeyen bir öğrencinin, belirlenen süre içerisinde (27 Kasım-1 Aralık 2023) bir dilekçe ile beyan ettiği mazeretinin ilgili birim yönetim kurulunca kabul edilmesi üzerine yapılan sınavdır. Bu nedenle mazeret sınavına girmek isteyen öğrencilerin birimlerinin öğrenci işlerine dilekçe vermeleri gerekmektedir. Mazereti kabul edilen öğrencilerin bilgileri öğrencisi olduğunuzu birim tarafından gönderilmektedir. Birimine başvurmayıp dilekçe vermeyen öğrenciler mazeret sınavına giremezler.