Staj Duyurusu (2023-2024 Akademik Yılı Güz Dönemi)

Mezun durumunda olup derslere devam mecburiyeti olmayan 1. Öğretim öğrencilerimiz ile 3. Yarıyılını okuyan 2. Öğretim öğrencilerimiz 2023-2024 Akademik Yılı Güz dönemi içerisinde staj yapabileceklerdir.

Güz dönemi Stajı 20
 Kasım - 29 Aralık 2023 tarihleri arasında olmak üzere 30 iş günü yapılacaktır.

Başvurular 31 Ekim - 15 Kasım 2023 tarihleri arasında yapılacaktır.

Güz Dönemi Staj Başvuru Formuna buradan ulaşabilirsiniz (Ücretli ve Ücretsiz Staj Yapanlar Dolduracak).

Stajda Yaptıklarınızı yazacağınız Staj Dosyasına buradan ulaşabilirsiniz.

Ücretli Staj Yapacaklar için Staj Kabul ve Sözleşme Formuna buradan ulaşabilirsiniz.

Ücretli Staj Yapacaklar için İşsizlik Fonu Katkısı Bilgi Formuna buradan ulaşabilirsiniz (Staj Sonrasında Ücret Dekontlarıyla Öğrenci İşlerine Teslim Edilecek).

Ücretli Staj Yapacaklar için Staj Eğitimi Bilgi Formuna buradan ulaşabilirsiniz (Staj Sonrasında Ücret Dekontlarıyla Öğrenci İşlerine Teslim Edilecek).

Staj Takvimine ve Staj Koordinatörler bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.